Áraink

Hogy vevőink könnyebben tájékozódjanak árainkról, folyóméter átlag árakat adtunk meg. Amelyeket úgy határozhat meg, hogy leméri a bútorozandó fal (-ak) hosszát és beszorozza a folyóméter árainkkal. Amilyen számot kap, az a mi bruttó közelítő árunk szállítással és összeszereléssel együtt. Természetesen pontos árat, 3D látványtervben szereplő elemek és a kiválasztott vasalat rendszerek véglegesítik.

Laminált ajtókkal 2mm vastag ABS élzárással 80eFt/konyhabútor folyóméter
Összesen 90 féle szín és fadekor közül lehet választani.


MDF vákuumfóliás ajtókkal 102eFt, magasfényűvel 114eFt/konyhabútor folyóméter
Összesen 50 féle szín és fadekor közül lehet választani.


Furnér ajtókkal (tömörfa réteg az ajtó mindkét oldalán) 118eFt/konyhabútor folyóméter
Tetszőleges páccal és lakozással.


Tömörfa ajtókkal 132eFt/konyhabútor folyóméter
Tetszőleges páccal és lakozással.


Ingyenes szolgáltatások:
  • Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás
  • Ingyenes 3D látványtervezés
  • Ingyenes kiszállítás és összeszerelés Budapesten
Feltüntetett árak bruttó végfelhasználói árak minden konyhabútorunkra érvényesek tartalmazzák a kiszállítást és a helyszíni összeszerelést is. A feltüntetett ár nem tartalmazza a mosogatótálat,csaptelepet és elektromos berendezéseket.

 

Felmérés

Mindent megteszünk...
...hogy tökéletes kényelemben vehesse igénybe szolgáltatásunkat

Egy előzetes telefonbeszélgetés alapján egyeztetett, Önnek megfelelő időpontba keressük fel otthonában/irodájában illetve az elkészítendő bútordarab majdani helyén. Ha kényelmesebb küldhet tervet e-mail-en vagy faxon alapszintű méretekkel.

...hogy az elképzelésének megfelelő lehető legkedvezőbb megoldást választhassa:

Ön elmondja mi az elképzelése, mi pedig ismertetjük a megvalósítási lehetőségeket. Segítünk különböző anyagok, felületek közötti választásban, felhívjuk figyelmét ezeknek előnyeire, hátrányaira, különös tekintettel a használati érték - ár viszonylatára. Az anyagokat színeket és a kiegészítőket látványos katalógusból választhatja ki. Döntését a már elkészült bútorok fényképei is segítik.

...hogy az elkészült bútor csupán örömet okozzon majd önnek:

A helyszín felmérését sajátkezűleg végezzük a lehető legnagyobb pontossággal, hogy az elkészült bútor tökéletesen illeszkedjen majdani helyére. A tervezésnél figyelembe vesszük a helyiség adottságait (csövek, ablakok, víz- és áramellátás), valamint a tervezett bútor használatának módját (ajtók nyithatósága, ergonómia, a munkafolyamatokhoz illeszkedő elrendezés). Elképzeléseinket megosztjuk és egyeztetjük Önnel.

Látványterv-Árajánlat

Mindent megteszünk...

...hogy az Ön egyedi elképzelése minél jobban megvalósuljon:

Ezért a felmérést követő 1-1,5 héten belül az árajánlattal együtt számítógépes látványtervet készítünk a tervezett bútorról, melyet e-mailben (jpeg fájl) vagy színes nyomtatvány formájában juttatunk el Önnek. Igy már vizuálisan is felülvizsgálhatja, hogy a terv megfelel-e elképzeléseinek, valamint itt tehet még javaslatokat a kívánt módosításokra.

...hogy Ön anyagilag is a lehető legjobban járjon:


Árajánlatunkban megadjuk Önnek a komplett árat, mely tartalmaz felmerülő költséget (alapanyagok, kiegészítők, beépített gépek, szállítás, beszerelés, a szolgáltatás ára), igy biztos lehet abban, hogy a bútor pontosan ennyibe fog Önnek kerülni, nem lépnek majd fel extra költségek. Ha az ajánlott ár megfelelő Őnnek, 50 %-os előleg kifizetésével elfogadhatja, és attól a pillanattól kezdve elindul a kivitelezés folyamata. Ha az ajánlott árat túl magasnak tartja, kérésre javaslatot teszünk Önnek, hogy a tervek milyen módosításával lehetne a költségeit jelentősen csökkenteni (olcsóbb megoldási változatok, kedvezőbb árú anyagok, stb.)

Kivitelezés - Szállítás

.hogy minél előbb hozzájuthasson egyedi butorához:


Lehet, hogy már évek óta tervezgeti álmai bútordarabját, de nálunk nem kell éveket várnia arra, hogy el is készüljön. Az előlegbefizetéstől számított 1 hónapon belül elkészítjük, majd szállítjuk Önnek a megrendelt árút.

...az Ön kényelméért:

Az elkészült bútort saját járművűnkkel, ingyenesen házhoz szállítjuk, hiszen ez a szolgáltatás nálunk része a bútor árának. A bútor az Önnel előre egyeztetett időpontban a helyére kerül, anélkül, hogy Önnek ebben közre kellene működnie.

Beszerelés - Utólagos szolgáltatások

Mindent megteszünk...

...hogy bútora tökéletesen kerüljön a helyére:

Az elkészült bútort saját kezűleg szereljük be, az Ön eredeti kívánságainak megfelelően, tökéletes minőségben, minden részletre kiterjedően (fali szekrények, polcok felfúrása, fogantyúk felszerelése, lámpák beszerelése, gépek beépítése, stb.), így már nem kell szakembert hívnia ezen feladatok elvégzésére, ezzel is extra költségektől kíméli meg magát. Amennyiben teljesen elégedett a helyére került bútorral, ezen a ponton kerül sor a vételár második részletének kifizetésére, ami történhet készpénzben vagy átutalással is.

...hogy minél tovább élvezhesse bútora teljes használati értékét:

Az általunk tervezett és kivitelezett bútorra a megadott időkereten belül teljes körű garanciát vállalunk. A felmerülő problémákat megoldjuk, a szervízelést teljesen ingyen végezzük. A garancia hatálya nem terjed ki az olyan megoldásokra, melyeket a felmérés és tervezés során kifejezetten ellenjavalltunk, de Ön mégis ragaszkodott kivitelezésükhöz. Ilyenkor a megoldást működőképességért Ön magára vállalja a felelősséget (Ptk szerint), szervízszolgáltatást ilyen esetben csak térítés ellenében végzünk. Célunk az Ön elégedettsége, ezért javasoljuk, vegye figyelembe tanácsainkat a bútor tervezése során, így elkerülve az esetleges későbbi kellemetlenségeket.

 

 

 

 

 

 

 


  © 2008 www.konyhadesign.hu Minden jog fentartva!
  HÍREK     AKCIÓK     SZOLGÁLTATÁS     BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK     KÉPGALÉRIA     KIEGÉSZÍTŐK     ELÉRHETŐSÉG     
Szolgáltatások
                      
PageRank Kereső optimalizálás